Ura meillä

Smilehouse on nopeasti kasvavan verkkokaupankäynnin ammattilainen ja yksi toimialamme pioneereista.  Panostamme jatkuvaan kehittämiseen ja kasvuun. Olemme palkittu yhtenä Suomen parhaista työpaikoista ja nojaamme kaikessa kehityksessä vahvasti henkilöstöömme. Juuri remontoidut tiimityötä tukevat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Sörnäisissä, merinäköalalla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tiimityöllä tuloksiin – mutkaton kulttuuri kannustaa avoimuuteen

Kulttuurimme perustuu tiimityöhön ja yhdessä tekemiseen. Haluamme luoda oikeita ja välittömiä kohtaamisia arkeen – avokonttoriimme ei pystytetä turhia seinämiä. Tiedon jakaminen, kaverin auttaminen ja kaverin kanssa sparraaminen ovat syvällä dna:ssamme. Varaamme säännöllisesti aikaa toinen toisiltamme oppimiseen. Kun otamme haltuun uusia teknologioita, varaamme aikaa perehtymiseen ja koulutuksiin.

Jatkuva ketterä kehittyminen on toimintamme ytimessä

Meillä on intohimo kehittämiseen ja paremmaksi tulemiseen. Kantavana ajatuksena on asiakkaidemme saama arvo ja hyöty kanssamme toimimisesta. Ketterä kehittäminen perustuu jatkuvaan parantamiseen ja sen soveltamiseen käytännönläheisellä tavalla toiminnassamme. Uuden idean esiin tuominen ei edellytä, että takana olisi jo useita työvuosia tai aika varattuna toimitusjohtajan kalenterista – rohkaisemme ihmisiä haastamaan ja kehittämään yhtiötämme yhdessä joka päivä. Jokainen saa ajatuksensa kuuluviin. Palautteen antaminen ja saaminen on meillä arkipäivää – kehitymme ennen kaikkea tekemällä vaikeat asiat yhdessä.

Panostamme ja huolehdimme omistamme

Henkilökuntamme on vahvin ja tärkein voimavaramme. Vaalimme sitä panostamalla jatkuvasti osaamisen kehittämiseen ja henkilöstömme kouluttamiseen. Huolehdimme omistamme tarjoamalla mm. kattavan työterveyshuollon sekä perheelliselle apua sairaan lapsen hoitoon. Työ sujuu paremmin, kun tilat ja työvälineet ovat kunnossa – siksi jokainen meillä valitsee itse parhaat mahdolliset työkalut itselleen. Arjessa toimintaamme ohjaavat vahvasti arvot, joiden ytimessä on kehotus edistää tiimihenkeä ja välittämistä. Tutustu arvoihimme täällä:  http://www.smilehouse.fi/yritys/arvot/

Tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö saa tulokset aikaan

Meidät on palkittu kahtena peräkkäisenä vuotena yhtenä Suomen parhaista työpaikoista. Tämä perustuu tasa-arvoiseen, työkavereita kunnioittavaan ja innostavaan työilmapiiriin. Nopea kasvumme avaa jatkuvasti uusia mahdollisuuksia uralla kehittymiseen ja uusien taitojen oppimiseen. Arvostamme korkean tason asiantuntemusta ja tinkimätöntä asennetta, mutta haluamme myös varmistaa, että työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa. Työpaikan yhteiset tapahtumat ja harrastusmahdollisuudet antavat vastapainoa arjen aherrukselle.

Teemme lujasti töitä yhdessä ja juhlistamme myös onnistumisia – yhdessä. Jokainen uusi projekti tuo mukanaan uudet haasteet, ja niissä yhdessä onnistuminen tekee työstä mieluisaa.

Kiinnostaako eturivin paikka Suomen vaativimmissa ja mielenkiintoisimmissa sähköisen kaupankäynnin hankkeissa?

Arvostamme hakijoissamme:

  • Kiinnostusta verkkokaupankäyntiä kohtaan
  • Vastuuntuntoisuutta ja ”Can-do” asennetta
  • Halua sitoutua Smilehousen arvoihin
  • Intohimoista suhtautumista laadukkaaseen ohjelmistokehitykseen
  • Kykyä työskennellä tiimissä yhteisen päämärän saavuttamiseksi
  • Kokemusta testivetoisesta kehityksestä
  • Kykyä ja kiinnostusta seurata sekä ottaa haltuun uusia teknologioita
  • Innostusta jakaa omaa osaamistaan

Haluatko liittyä Smilehouse-joukkueeseen? Siinä tapauksessa haluamme kuulla Sinusta pian. Lähetä hakemuksesi: jobs@smilehouse.fi